(Voor Nederlands zie hieronder).

Maarten van de Ven is a passionate landscape photographer. His focus is on picturing landscapes, in a pure and faithful form. 

Since 2015 he is working as an independent landscape photographer. And from January 1th 2016, he works as a voluntary landscape photographer for the Midden-Delfland department of Natuurmonumenten, a Dutch nature reserve organisation. The nature area of Midden-Delfland, including the Ackerdijkse Plassen and Noord Kethel Polder, is a flat country lying between Rotterdam and Delft.

From 2008 till 2015 he took several photography courses at SKVR in Rotterdam.

His photo's of Iceland are made during trips organized by Nordic Vision.

 

 

Maarten van de Ven is een gepassioneerd landschapsfotograaf. Zijn fotografie richt zich op landschappen, in een pure en natuurgetrouwe vorm.

Sinds 2015 werkt hij als onafhankelijk fotograaf. En vanaf 1 januari 2016 werkt hij als vrijwilliger bij Natuurmonumenten en maakt hij in die rol foto's van de natuurgebieden De Ackerdijkse Plassen, Noord Kethelpolder, Midden Delfland en De Vlietlanden. Deze gebieden liggen tussen Rotterdam en Delft. Een aantal van de foto's voor Natuurmonumenten staat op deze website en sommige daarvan zijn ook te zien op de Facebook pagina van Midden Delfland Natuurmonumenten (www.facebook.com/middendelfland/).

Maarten maakt fotoseries tijdens fotoreizen naar onder meer IJsland en Bonaire. Een aantal van deze series is te vinden op deze website en op zijn website bij Werk aan de Muur (www.maartenvandeven.werkaandemuur.nl). 

In 2008 is hij begonnen met fotografie. Hij volgde van 2008 tot 2015 een aantal fotografie cursussen bij de SKVR in Rotterdam (www.skvr.nl).

Zijn fotoreizen naar IJsland zijn georganiseerd door Nordic Vision (www.nordicvision.nl).

 

 

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: